Rietdekker-t-ambacht-logo-staan-aangepast-350px-min
Rietdekker-t-ambacht-logo-staan-aangepast-350px-min
Ambacht-Rietdekkers-Projecten-Heading-Cropped

Vakmanschap zit in onze genen

Wat is het verhaal van Rietdekkersbedrijf ’t Ambacht?

In 2001 begon Gijsbert van Ettekoven samen met zijn broer Rietdekkersbedrijf ’t Ambacht. Als we doorspoelen naar vandaag zien we dat het bedrijf een flinke groei heeft doorgemaakt. Dagelijks zijn er nu circa 15 man actief met in het hoogseizoen soms wel 3 tot 4 projecten tegelijk. 

Gijsbert (inmiddels enige eigenaar) is zelf naast de organisatorische aansturing van het bedrijf ook dagelijks op het dak te vinden. Een onderscheidene factor  van Rietdekkers bedrijf ’t Ambacht is de korte wachttijd. We doens ons uiterste best om klanten snel van dienst te zijn en hebben een hekel aan nee verkopen. 

Het bedrijf staat inmiddels als een huis en naast werk voor particuliere klanten is Rietdekkers bedrijf ’t Ambacht ook een betrouwbare partner gebleken bij de grotere bouwprojecten. 

 Zoon Bart (16 jaar) is tot genoegen van vader in zijn vrije tijd al veel op het dak te vinden. Gijsbert hoopt er uiteraard op het stokje in de toekomst over te kunnen dragen. 

Elke dag met plezier naar je werk gaan, is denk ik voor iedereen belangrijk.

Voor mij maakt de combinatie van handel, ambacht, leidinggeven en omgaan met mensen dit mogelijk.

Gijsbert van Ettekoven

Eigenaar, Rietdekkersbedrijf 't Ambacht

Ervaar onze dienstverlening

Hoe gaan wij te werk?

1. Globale richtprijs

We zullen u vragen om foto’s, video’s of tekeningen van het project. Aan de hand hiervan zijn wij in staat u te voorzien van een globale richtprijs. 

2. Opname op locatie

Vervolgens nemen we het werk op locatie op. Denk hierbij aan het opmeten van het dak, bekijken van de ligging van het pand en inventariseren van de werkzaamheden. 

3. Offerte

U ontvangt een gespecificeerde prijsopgave. Hierop staat alles vermeldt zodat er geen vervelende verassingen achteraf zijn.  

4. Uitvoering

De belangrijkste fase. De geoffreerde werkzaamheden worden uitgevoerd. 

5. Oplevering

Als laatste leveren we het project op.
In deze fase worden ook zaken zoals een onderhoudscontract met u besproken.

Kies voor vakmanschap

Bij Rietdekkersbedrijf 't Ambacht
Afspraak maken